Olvasói vélemények • Mit mondanak az anyukák, akik elolvasták az Átaludt éjszakák könyvet?

Olvasói vélemények

Mit mondanak az anyukák, akik elolvasták az Átaludt éjszakák könyvet?


„Kislányom 8 hetes, és minden éjszaka 3 óránként felsírt az etetés miatt. Azt gondoltam, hogy ez teljesen normális. Ez ment minden egyes éjszaka, én még ilyen fáradt és kimerült soha nem voltam. Férjem is sokszor bese­gített, a délutáni ritka plusz alvások is, de mégsem tudtam már 8 hete úgy igazán kipi­henni magam.

Xénia írását olvasva beve­tettem minden tanácsot (hála Istennek ebből már több alapból meg volt) és biztosan állít­hatom, hogy működik! Az első éjszaka kis­lányom egy huzamban este 8-tól hajnali 1-ig aludt és csak akkor sírt fel. A következő éjjel ez már hajnali 4 óra volt. El sem akartam hinni!

Ma éreztem magam először úgy, mint aki aludt is valamicskét. Ezt az írást minden Anyukának olvasnia kellene! Végtelen hála a szerző Anyukának!”
– Mária

Átaludt éjszakák könyv – Anyukák véleménye – Mit mondanak az anyukák, akik elolvasták a könyvet?

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

„Amikor letöltöttem az e-könyvet először meg­lepődtem, hogy milyen rövid. Aztán ahogy elkezd­tem olvasni azonnal meg­fogott a szerzőnő kedves és szeretet­teljes stílusa. Elmond­hatom, hogy nagy hatással voltak rám Xénia gondolatai és szerin­tem elképesz­tően hasznos könyvet írt. [...]

Vagyis, ha egy hiteles és független véleményt keresel arról, hogy Xénia tanácsai működnek-e, akkor itt vagyok én, négy kis­gyerekkel. Az igazsághoz hozzá­tartozik, hogy pár dolgot azért máshogyan csináltunk, mint amit Xénia tanácsol, de nem a lényeges pon­tokban.”
Anyacipő könyv­ajánló

Átaludt éjszakák könyv – Anyukák véleménye – Mit mondanak az anyukák, akik elolvasták a könyvet?

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Nagyon szuper könyv, tetszett!

Ami miatt ajánlanám: röviden, tömören, érthetően, egy kimerült anya számára is könnyen felfog­ható kis 'gyorssegély' a minden­napokban. Nincsenek megfog­hatatlan részle­tek, minden "módszer" világos, követ­ke­zetes lépésekben van taglalva, melyek­ből kedvem szerint válogat­hatok, ami csak szimpa­tikus.

Külön szuper, hogy saját élmények támasztják alá a tanácsokat, ettől kicsit 'nyitottabb szívvel' olvassa, hiszi el egy (leendő) anyuka, amiket írsz.

Ehhez azt is hozzá­tenném, hogy azzal, hogy finoman emlékeztetsz arra, hogy minden baba egyéniség, tehát pl. ne vegyünk minden ötletet kőbe vésett szabálynak, sem nem haragítasz magadra anyukákat, akiknek 'maga­sabbak az elvárásai' akár magával, akár a babával szemben, sem nem festesz egy lehetet­lenül idillikus álom­világot erről az egész babás életről, amiről csak később derül ki, hogy azért nem minden púderillatú...”
– Ági

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

„Az anyuka a saját tapasz­tala­tait gyűjtötte össze, milyen módsze­reket alkal­mazott a kis­lánynál majd a kis­fiánál.

Élőben is láttam, hogyan alkalmazza a leírtakat ered­ményesen a kis­fiánál.

A könyv könnyen érthető, igen hasznos olvasmány. Bátran ajánlom a babát váró és kis­gyerekes szülők­nek.”
– Mária

Átaludt éjszakák könyv – Anyukák véleménye – Mit mondanak az anyukák, akik elolvasták a könyvet?

Átaludt éjszakák – Önálló alvás 12 lépésben – Hogyan tudjuk kisbabánkat hozzásegíteni ahhoz, hogy átaludja az éjszakákat?


Átaludt éjszakák e-könyv

© Harmonia Co.
Átaludt éjszakák könyvSzakértői véleményekOlvasói véleményekVálasz a gyakori kérdésekre
Kisbaba alvásigénye
KapcsolatAdatvédelmi tájékoztatóÁSZF

Átaludt éjszakák – Hogyan tudjuk kisbabánkat hozzásegíteni ahhoz, hogy átaludja az éjszakákat?